Followers

nuffnang

VCO ~ supplement untuk kulit dan dalaman (sticker entry)

VCO ~ supplement untuk kulit dan dalaman (sticker entry)
VCO ~ adalah supplement dari minyak Kelapa Dara yang dikapsulkan. mempunyai banyak kebaikkan terutama untuk kulit, dalaman, rambut dan macam-macam lagi.. (boleh dimakan oleh lelaki , perempuan dan jg ibu-ibu mengandung) berminat untuk tau secara detail sila klik pada gambar untuk ke link dibawah atau email ke kaftanbatik@yahoo.com .... Hanya RM39.90 sebotol, stok untuk sebulan.. ^_^

Wednesday, November 21, 2012

borong tudung la pulak


assalamualaikum

hari ni bangun kepala sudah kurang pening.
dah banyak hari asyik pening2 ja.. (jeng..jeng..jeng..)
ish..xde lah, dah p check semalam, doktor kata darah ada sikit naik. 
mungkin tak cukup rehat @ ada makan benda2 berlemak (baru ja pekena sup gearbox ritu..kiki)

okeh, insyaAllah arini mama nak start sambung balik lah aktiviti berblogging nih.. dah rindu sesangat. 

klu post semalam mama citer pasal sumbangan kita untuk saudara seagama kita di Palestine tu, hari ni mama nak story pasal aktiviti balik kg last week.

dah lama tak balik kg, (ye ka?)
balik kali ni mama sempat borong tudung kat sana. hehe
mula-mula plan nak beli selai ja, ala yg 2 layer tu..tp alih2 bila tengok banyak sangat yang cantik.. dan mama pun dah lama tak shopping (err..kira alasan ekk) so sempat la borong 6-7 lai tudung..hoho..

(habis duit gaji aku) hehe..

haa... kan dah kata..banyak mama borong.. ada 2 helai yg tak termasuk dlm tu.hehe


kiranya minggu ni datang keja, pakai tudung baru je lah..haha





1 comment:

Lynn Hamzah said...

habis duit gaji untuk yang berfaedah tak per...jgn kita x tahu mana menghilang duit gaji tu...